Kancelária na streche? Prenajmite si priestor s výhľadom na Bratislavu

Ako nájsť to správne miesto pre svoj biznis vo veľkomeste? V Jarošova Office Centre vám ponúkame jedinečnú možnosť, ktorá zahŕňa výhľad na celú Bratislavu, čerstvý vzduch a kúzelnú atmosféru. Hovoríme o kancelárii na streche, ktorá sa stáva stále populárnejšou medzi podnikateľmi a zamestnávateľmi.

Prenajmite si kancelársky priestor na streche budovy

Ste unavení z tradičných kancelárskych priestorov a hľadáte pre svoj biznis niečo výnimočné? Čo poviete na kanceláriu na streche administratívnej budovy, z ktorej máte dokonalý výhľad na celú Bratislavu? Práve to vám ponúkame v Jarošova Office Centre. Prenajmite si lukratívny priestor na mieru už dnes.

kancelárie na streche

Výnimočný výhľad na mesto

Kto by nechcel pracovať s úchvatným výhľadom na Bratislavu? Kancelárie na streche v Jarošova Office Centre vám ponúkajú nezabudnuteľný pohľad na mesto, ktorý vás môže inšpirovať pri vašej práci. Okrem toho môžete sledovať zmeny počasia či východ a západ slnka zo svojej kancelárie.

Kľúč k tvorivosti

Kancelárie na streche majú svoju jedinečnú atmosféru. Ide zároveň o skvelý spôsob, ktorý vám môže pomôcť pri vašej produktivite a kreativite. Na čerstvom vzduchu na streche si zároveň môžete užiť nikým nerušený relax.

Flexibilita a pohodlie

V Jarošova Office Centre vám ponúkame rôzne možnosti kancelárskych priestorov na streche, ktoré vieme prispôsobiť vašim potrebám. Priestory môžu byť čiastočne otvorené alebo uzatvorené, postavené ako kancelársky priestor, ale tiež ako reštaurácia, klinika alebo wellness a spa, presne podľa vašich predstáv a potrieb. Zároveň si môžete vybrať z dvoch veľkostí interiérov, a to:

  • Interiér č. 1 – 277,54 m2
  • Interiér č. 2 – 169,12 m2

Táto flexibilita vám umožní prispôsobiť svoj pracovný priestor tak, aby vyhovoval vašim individuálnym potrebám.

Prístup k moderným technológiám

Ani romantický výhľad na celé mesto vás neukráti o to, aby ste mali prístup k moderným technológiám. V Jarošova Office Centre vám ponúkame prístup k rýchlemu internetu, moderne zariadené konferenčné miestnosti, spoločný chill room a všetko, čo potrebujete pre efektívnu prácu.

kancelárie na streche

Prenajmite si rooftop v Jarošova Office Centre

Ak hľadáte nové kancelárske priestory, ktoré zvýšia vašu produktivitu a zároveň vám poskytnú jedinečné pracovné prostredie, určite by ste mali zvážiť prenájom kancelárie na streche v Jarošova Office Centre. Výhľad na mesto a moderné vybavenie vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele. Pre viac informácií o možnosti prenájmu, navštívte našu webovú stránku Jarošová Office Centre alebo si dohodnite obhliadku na telefónnom čísle +421 907 458 347 alebo e-mailom na office@jarosovaoc.com.

Comments are closed.