Rooftop – prenájom exkluzívnych priestorov na mieru

V Jarošova Office Centre vám ponúkame jedinečné kancelárie na mieru a skvelé služby priamo v budove. V súčasnosti si môžete okrem klasických kancelárií prenajať aj rooftop, priestory priamo na streche budovy s krásnym výhľadom na panorámu Bratislavy. Prenajmite si rooftop v Jarošova Office Centre.

Kľúčové výhody rooftop prenájmu

Rooftop je termín, ktorý označuje priestor umiestnený na streche budovy. Tieto priestory môžu byť využívané rôznymi spôsobmi vrátane kancelárskych priestorov, reštaurácií, kliník, wellness a spa centier alebo iných komerčných aktivít. Zároveň ide o priestor, ktorý ponúka nádherný výhľad na celé okolie a ponúka jedinečný zážitok pre všetkých návštevníkov. Tento koncept je v súčasnosti čoraz populárnejší, pretože kombinuje funkčnosť s atraktívnym prostredím a umožňuje využívať priestor na streche budovy na rôzne účely. Okrem klasických kancelárií si môžete tieto priestory prispôsobiť na účely, ktoré potrebujete. Hľadáte flexibilné priestory na mieru? Prenajmite si priestory v Jarošova Office Centre, ktoré vám ponúkajú mnoho výhod.

rooftop

Cena a lokalita

V Jarošova Office Centre vám ponúkame konkurencieschopné priestory za dostupné ceny. Okrem cenových výhod vám ponúkame aj exkluzívnu lokalitu v samom srdci Bratislavy. Naši klienti tak môžu využívať výhody prestížnej adresy na Jarošovej ulici.

Dostupnosť a parkovisko

Vďaka skvelej lokalite má administratívna budova Jarošova Office Centre strategickú polohu, a preto sa jednoducho dostanete kdekoľvek, a to autom alebo verejnou dopravou. Diaľničný obchvat je napríklad vzdialený len 10 minút. Okrem toho máte k dispozícii aj moderné nadzemné a podzemné parkovisko, ktoré zabezpečuje pohodlné parkovanie pre klientov a ich návštevníkov aj s elektromobilmi.

24-hodinová recepcia

Okrem nádherného rooftopu vám ponúkame aj profesionálnu 24-hodinovú recepciu, ktorá je vždy k dispozícii na pomoc a zabezpečenie pohodlia klientov.

Moderné vybavenie a flexibilita

Kancelárske priestory na streche budovy sú plne vybavené modernou technológiou. Zákazníci majú možnosť prispôsobiť si svoj priestor presne podľa svojich potrieb. Priestory môžu byť čiastočne otvorené alebo uzavreté, vhodné nielen pre kancelárie, ale aj reštaurácie, kliniky, wellness a spa.

Nádherný výhľad na celú Bratislavu

Jedným z najväčších lákadiel rooftop priestorov je úchvatný výhľad na celú Bratislavu. Klienti, zamestnanci, ale aj zákazníci si tak môžu užívať jedinečný panoramatický výhľad na historické mesto, ale aj moderné časti mesta.

rooftop

Prenajmite si rooftop v Jarošova Office Centre

Ak hľadáte ideálny kancelársky priestor s nádherným výhľadom na Bratislavu, rooftop v Jarošova Office Centre je tou správnou voľbou pre vás. Kontaktujte nás e-mailom, telefonicky alebo vyplňte formulár na našej webovej stránke a zistite, ako si môžete prenajať priestory na streche budovy. Prenajmite si rooftop v Jarošova Office Centre a užívajte si nádherný priestor s ešte krajším výhľadom.

Comments are closed.