Vyskladajte si vlastnú kanceláriu na mieru. Ako na to?

Hľadáte voľné kancelárske priestory, ktoré by vyhovovali všetkým vašim požiadavkám, no nájsť ich je ťažšie, než ste si mysleli? Vyskladajte si vlastnú kanceláriu na mieru. Ako na to? S tým vám radi pomôžeme.

Veľkosť kancelárie

Pred hľadaním a vytvorením kancelárskeho priestoru je potrebné, aby ste vedeli, akú veľkú kanceláriu potrebujete. V Jarošova Office Centre vám ponúkame malé a veľké kancelárie, vhodné pre 2 až 150 ľudí. Vybrať si teda môžete tri rôzne veľkosti kancelárií, a to:

  • Malé kancelárie od 17 do 185 m²
  • Stredné kancelárie od 186 – 355 m²
  • Veľké kancelárie od 356 do 1 710 m².

Ak vám však ani jedna z týchto veľkostí nevyhovuje, vieme vám prispôsobiť kanceláriu na základe vašich požiadaviek.

Výhody prenájmu kancelárie v Jarošova Office Centre

Lokalita

Pri výbere vhodných kancelárskych priestorov je potrebné zohľadniť nielen veľkosť kancelárie, ale aj jej umiestnenie a lokalitu. Výhodou administratívnych priestorov Jarošova Office Centre je skvelá lokalita. Budova je umiestnená medzi hlavnými ťahmi, a to medzi ulicami Bajkalská a Vajnorská. Vďaka tomu máte výbornú dostupnosť či už priamo do mesta, ale aj výborné napojenie na diaľničný obchvat. V blízkosti budovy sa taktiež nachádza nákupné centrum Vivo či lokálny obchodný dom Slimák, v ktorom sa nachádzajú miestne služby, potraviny či reštaurácia.

Doprava

Strategické a veľmi výhodné umiestnenie sa týka aj dopravy. Do administratívnych priestorov Jarošova Office Centre sa tak dostanete jednoducho aj pravidelnou mestskou hromadnou dopravou, a to buď električkou alebo autobusmi. Železničná stanica, diaľničný obchvat či letisko, je od Jarošova Office Centre vzdialený približne 10 minút autom.

Nízke prevádzkové náklady

Nájsť vhodné priestory v dobrej lokalite, ale aj dobrej cene môže byť v súčasnosti pomerne náročné. V Jarošova Office Centre vám ponúkame nízke prevádzkové náklady, a to pod 3 € /m2, ktorá sa neodzrkadľuje na kvalite správy budovy. Vďaka tejto nízkej cene vám bude poskytnutá vysoko kvalitná správa budovy, ktorú zabezpečuje spoločnosť ENGIE Services a.s.

Klimatizované priestory a otvárateľné okná

Je vám v letných mesiacoch príliš teplo? Na vetranie kancelárskych priestorov môžete využiť či už otvárateľné okná alebo klimatizáciu. Systém chladenia a vykurovania priestorov je zabezpečený pomocou parapetných fancoilových jednotiek v dvojtrubkovom prevedení. Celý tento systém je napojený na centrálny systém merania a regulácie s možnosťou úpravy teploty vzduchu.

kancelaria

Služby v administratívnej budove Jarošova Office Centre

Flexibilné priestory Jarošova Office Centre vám ponúkajú aj skvelé služby priamo v budove. Priamo v cene tak máte zahrnutú napríklad recepciu či 24 hodinovú strážnu službu. Poďme si však o týchto službách povedať viac.

Recepcia pri vstupe do budovy

Obrovskou výhodou týchto priestorov je recepcia, ktorá funguje nepretržite 24/7. Počas pracovnej doby vám radi preberú zásielky či odnavigujú vašu návštevu.

24 hodinová strážna služba

Administratívna budova je taktiež vybavená bezpečnostným kamerovým systémom, nad ktorým má dozor 24 hodinová strážna služba, ktorú môžete v prípade núdze využiť aj vy.

Parkovanie

Ak neradi jazdíte mestskou hromadnou dopravou alebo dochádzate do Bratislavy zo širšieho okolia, nemusíte sa báť do práce jazdiť ani autom. K administratívnej budove Jarošova Office Centre tiež prislúcha jedno nadzemné a dve podzemné parkoviská, ktoré môžete využívať.

Bicyklové stojisko

Pokiaľ radi využívate prepravu bicyklom aj v rámci mesta, pokojne sa do Jarošovej Office Centre odvezte na svojom vlastnom bicykli. V suteréne budovy nájdete tri bicyklové stojany, ktoré môžu využívať všetci zamestnanci pracujúci v budove.

Sprchy v budove

Po náročnej jazde na bicykli môžete taktiež využiť aj sprchy, ktoré sa nachádzajú priamo v budove. Sprchy sú rozdelené na pánske a dámske a sú k dispozícii všetkým zamestnancom.

Zdieľaná zasadacia miestnosť

V budove sa taktiež nachádza zdieľaná zasadacia miestnosť, ktorá je určená pre 10 osôb. Ak si teda prenajmete menšie kancelárie, zasadaciu miestnosť môžete využiť napríklad vtedy, ak čakáte klientov alebo potrebujete zorganizovať internú poradu. Rezervovať si ju môžete priamo u vlastníka budovy.

Stravovanie priamo v budove

Ak nemáte veľa priestoru na stravovanie mimo budovy, aj pre vás máme riešenie. Priamo v budove sa totižto nachádza prevádzka Pasta & Salad, ktorá denne ponúka či už raňajky alebo aj obed, a to formou polievok, šalátov, cestovín, bagiet či občerstvenia rôznych druhov.

Ďalšie služby

Okrem vyššie spomenutých služieb môžete v Jarošova Office Centre využiť tiež bezbariérový prístup či sídlo správcu v budove, vďaka čomu vám budú poskytnuté vysoko kvalitné služby a promptné reakcie na požiadavky nájomcov.

recepcia

Vyskladajte si kanceláriu v konfigurátorovi

V súčasnosti máme pre vás 14 voľných kancelárií rôznych veľkostí. Ak vám však veľkosť kancelárie nevyhovuje, prispôsobte si ju a vyskladajte si vlastnú kanceláriu podľa vašich požiadaviek v našom konfigurátorovi. Ceny kancelárskych priestorov sa pohybujú v rozmedzí od 7 – 12 €/m2. Ak máte záujem o obhliadku našich priestorov alebo sa chcete o našich priestoroch dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať na office@jarosovaoc.com alebo na t. č.  +421 918 802 885.

Comments are closed.