Moderné kancelárie s výhľadom na Bratislavský hrad si zamilujete

Nájsť vhodné kancelárske priestory pre svoj biznis si vyžaduje množstvo času. Pri výbere nových kancelárskych priestorov treba zvážiť nielen cenu priestoru, ale aj mnoho iných faktorov, napríklad to, ako kancelárie vyzerajú a v akej lokalite sa nachádzajú. Ako a prečo si prenajať moderné kancelárske priestory s výhľadom na Bratislavský hrad?

Trendy kancelárskych priestorov

Trendy kancelárskych priestorov sa každým rokom menia. Kým v uplynulých rokoch bolo trendom mať vlastné miesto v uzavretej kancelárii, v súčasnosti je moderné pracovať v open space kancelárii. Okrem toho za moderné a trendy sa v súčasnosti považuje aj flexibilita priestorov či rozdelenie priestorov na zóny.

kancelaria

Originalita kancelárskych priestorov

Originálna a nápaditá kancelária slúži predovšetkým na motiváciu zamestnancov a na podávanie lepších výkonov v kreatívnom a príjemnom prostredí. Avšak takýto dômyselný priestor je tiež pre vašu firmu reprezentatívny. Čo je však výhodou pri prenajímaní kancelárskych priestorov, je flexibilita, ktorú neponúkajú všetky firmy. To znamená, že si svoje priestory dokážete prispôsobiť vlastným požiadavkám. Vyberte si kancelársky priestor vlastnej veľkosti a s vlastným dispozičným riešením v Jarošova Office Centre.

Samostatné zóny v kancelárskych priestoroch

Jedným zo spôsobov, ako zvýšiť produktivitu zamestnancov je vytvoriť v kancelárskom priestore rôzne zóny. Tieto zóny sú v súčasnosti veľkým trendom. Vaši zamestnanci sa vďaka nim tak nebudú musieť nachádzať len na jednom mieste, ale budú sa môcť pohybovať vo viacerých priestoroch, čím naberú novú inšpiráciu. Vytvoriť si môžete napríklad tieto priestory:

  • pracovná zóna tvorí priestor v kancelárii, ktorý bude slúžiť výlučne na prácu;
  • priestory na spoluprácu a brainstorming vám pomôžu pri vytváraní nových nápadov, prípadne na komunikáciu s vašimi klientmi. Tento priestor je tiež známy ako zasadačka;
  • relaxačné priestory sú vyhradené na oddych a relax zamestnancom, čo im pomôže cítiť sa v práci šťastnejší a pokojnejší. Tento priestor rovnako dokáže podporiť kreativitu;
  • tichá zóna pomôže zamestnancom sústrediť sa na svoju prácu, aby neboli v open office rozptyľovaní.

chill zone

Kancelárske priestory s dostatočným množstvom svetla

Nikto zo zamestnancov určite nechce pracovať celé dni pod zapnutými umelými svetlami. Väčšina zamestnancov lepšie reaguje na prirodzené svetlo, a preto jedným z riešení je nájsť kancelárske priestory s dostatočným množstvom svetla. Výhodou je tiež pracovať v kancelárskych priestoroch s krásnym výhľadom na hrad a celé mesto.

Široké možnosti služieb

Ďalšou výhodou priestorov v kancelárskych budovách sú široké možnosti služieb s modernými technológiami. V takýchto kanceláriách už nebudete mať viac problém s evidovaním a nasmerovaním vašej návštevy, s vybavovaním pošty, s parkovaním, so zaparkovaním bicyklov či s bezpečnosťou. Najmä, ak kancelárske budovy ponúkajú aj strážnu službu.

Bezprostredná blízkosť všetkého

Mať kancelárske priestory v dobrej lokalite je výhodou nielen pre vás, pre vašich zamestnancov, ale aj pre vašich klientov. Vďaka tomu vás lepšie nájdu a rýchlejšie sa k vám dostanú. Nájsť v Bratislave takýto dobrý priestor však nie je jednoduché, najmä ak si porovnáte lokalitu s cenou. Avšak kancelárske priestory v Jarošova Office Centre vám ušetria peniaze a ponúknu vám výborné napojenie do centra mesta a na diaľničný obchvat. Okrem toho, práve veľkou výhodou týchto priestorov je blízkosť mestskej hromadnej dopravy, a to či električiek tak autobusov.

Rýchle stravovanie priamo v budove

Pri vyššom pracovnom nasadení určite oceníte blízkosť reštaurácií, prípadne možnosť stravovania priamo v budove. Práve priestory Jarošova Office Centre ponúkajú obe z týchto možností, ktoré vám ušetria čas a zároveň pridajú na komforte, keďže sa všade dopravíte peši a v priebehu pár minút. Aby sme však vyhoveli všetkým, v priestoroch sú aj samostatné kuchynky, ktoré môžu naši nájomcovia využívať.

kancelaria s jedalnou

Všetky tieto výhody vám ponúkajú kancelárske priestory v Jarošova Office Centre. Ak stále hľadáte voľné kancelárske priestory, neváhajte nás kontaktovať, prípadne si vyskladajte svoju vlastnú kanceláriu v našom konfigurátorovi.

Comments are closed.